SKU P-MIX Kategorije ,
Facebook
Pinterest
WhatsApp

Prenosni Diodni laser – P-MIX

Ključne prednosti:

  • Primeren za vse barve dlak
  • Primeren za vse tipe kože
  • Brez bolečin in krajši tretmaji
  • Učinkovit in varen tretma za trajno odstranjevanje dlak

 

 

 

Prilagoditev po meri:

Hygea Technology vam pomaga pri zbiranju in pregledu zahtev.

 

Garancija: 2 leti

Nudimo možnost servisa tudi po pretečeni garanciji.

Opis

Princip delovanja

P-MIX  kot integrirana rešitev združuje prednosti vseh treh valovnih dolžin 808 nm, 755 nm in 1064 nm, ki imajo različne lastnosti laserja.

Ciljanje na različne globine tkiva in strukture znotraj lasnih mešičkov. Tako v največji meri zagotovimo učinkovit in neboleč rezultat.

P-MIX deluje na valovni dolžini 808nm/755nm/1064nm, kar je zlati standard pri laserskem odstranjevanju dlak.

 

Značilnosti valovne dolžine

Alex 755nm Valovna dolžina: Valovna dolžina Aleksandrita ponuja močnejšo absorpcijo energije s kormoforjem melanina, zaradi česar je idealna za najširši spekter tipov las, zlasti za svetle in tanke lase.Valovna dolžina 755 nm cilja na izboklino lasnega mešička, kar je še posebej učinkovito pri površinsko vdelanih dlakah na predelih, kot so obrvi in zgornje ustnice.

Diodna 808nm Valovna dolžina: Klasična valovna dolžina pri zdravljenju z laserskim odstranjevanjem dlak,. Valovna dolžina 808 nm, ponuja globoko penetracijo v lasni mešiček z visoko stopnjo povprečne moči, visoko stopnjo ponavljanja in 2 cm veliko točko za hitrejše zdravljenje. Valovna dolžina 808 nm ima zmerno stopnjo absorpcije melanina, zaradi česar je varna za temnejše tipe kože. Njena sposobnost globokega prodiranja cilja na izboklino in lasni mešiček, medtem ko je zaradi zmerne globine prodiranja v tkivo idealna za nego rok, nog, lic in brade.

Yag 1064nm Valovna dolžina: Za valovno dolžino yag 1064 nm je značilna manjša absorpcija melanina, zaradi česar je ta izbira primerna rešitev za temnejše tipe kože. Obenem 1064 nm ponuja najgloblji prodor v lasni mešiček, kar mu omogoča, da cilja na čebulico in papilo ter zdravi globoko vgravirane dlake na področjih, kot so lasišče, pazduhe in sramne predele.

 

VmesnikPortable Diode laser - P-MIX

Portable Diode laser - P-MIX 2

  • Vir napajanja: nizko valovanje izhodnega toka in visoka stabilnost; Prilagoditev konstantne frekvence za doseganje visoko natančnega konstantnega tokovnega izhoda.
  • Integriran rezervoar za vodo: Volumen 5L – kakovost vode je zagotovljena. Hitro kroženje vode, stalna temperatura in zajamčena kakovost vode, kar lahko zagotovi dolgotrajno uporabo in delovanje instrumenta.
  • Termo – električni hladilni sistem: Moč-120W; Prednosti: Hladilni modul s konstantno temperaturo ohranja temperaturo vode pri približno 20-25 stopinjah, kar lahko zagotovi neprekinjeno delovanje instrumenta.
  • Vodna črpalka, uvožena iz Nemčije: Pretok vode v obtoku je 5 L / min – hitro kroženje vode.

 

Portable Diode laser - P-MIX 3

 

Sistemske prednosti

1. Dolga širina laserskega impulza: trajanje laserskega impulza je nastavljivo od 10 ms do 80 ms – lahko učinkovito in trajno obdela vse vrste las.
2. Super velik pravi barvni zaslon na dotik olajša delovanje: 10,4-palčni večbarvni zaslon na dotik, lahko izberete spol, barvo kože in področje zdravljenja. Zelo enostaven za uporabo.
3. Brez pigmentacije, uporablja se za vse tipe kože: sistem za odstranjevanje dlak P-MIX uporablja tehnologijo prodora in koža absorbira manj laserjev in brez pigmentacije.
4. Kontaktni hladilni sistem Pure Sapphire lahko poskrbi da je zdravljenje bolj varno in brez poškodb kože: Kontaktni hladilni sistem Pure Sapphire sistema za odstranjevanje dlak P-MIX lahko zagotovi, da zdravnik uporabi največ energije kar je možno in vseeno ne poškoduje kože.
5. Velikost točke lahko pospeši hitrost zdravljenja: P-MIX uporablja točko velikosti 12*12 mm. Opravite lahko odstranjevanje dlak tudi na velikih površinah. Zaradi velike velikosti točke se lahko izognete ponavljajočim tretmajem na predelu dlak.

 

Specifikacije:

Valovna dolžina: 755 nm, 808 nm, 1064 nm (808 nm neobvezno)
Velikost točke: 12*12 mm
Hitrost ponavljanja: 1-10HZ
Širina impulza: 10-80ms
Moč laserja: 1200 W
Gostota energije: 10-80J/cm2
Safirno kontaktno hlajenje: MAX -16℃
Vmesnik za upravljanje: 10,4-palčni barvni zaslon na dotik
Hladilni sistem: Hlajenje s konstantno temperaturo 25
Napajanje: 85-260 V celotnega obsega, 50/60 HZ
Življenjska doba laserske palice: 2 leti brez omejitev
Dimenzije: 62*40*40 cm
Teža: 35 kg

 

Naziv
E-pošta
Telefon
Enquiry

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VEČ INFORMACIJ

sl_SISlovenščina