Facebook
Pinterest
WhatsApp

Pikosekundni Nd: Yag laserski sistem – PT20

Ključne prednosti:

 • Odstrani tetovaže na telesu, obrveh in ustnicah
 • Odstranjevanje neželenega pigmenta
 • Pomlajevanje, posvetlitev in obnavljanje kože
 • Odstranjuje pege in lise
 • Odstranjevanje rojstnega znamenja
 • Odstranjevanje brazgotin po aknah

 

 

Prilagoditev po meri:

Hygea Technology vam pomaga pri zbiranju in pregledu zahtev.

 

Garancija: 2 leti

Nudimo možnost servisa tudi po pretečeni garanciji.

Opis

Pikosekundni laser je naprava za estetsko uporabo. Z močno lasersko energijo za mletje pigmenta v kožnem tkivu dosežemo popolno odstranitev tetovaže in pigmenta v vseh barvah kože. Prek specializirane frakcijske leče lahko Pikosekundni laser pretvori lasersko energijo v nežen pritisk za ustvarjanje novega kolagena s stiskanjem celic in aktiviranjem naravne celice brez opeklin ali poškodb kože.

Zdravljenje je varnejše in manj boleče. Za odstranitev tetovaže je s tradicionalnim laserjem Q:switch običajno potrebnih 6-8 tretmajev. Pri pikosekundnem laserju so potrebni le 3-4 tretmaji za popolno odstranitev. Primeren je za barvo kože od I-IV tipa kože, brez hiper pigmentacije po tretmaju. Med zdravljenjem anestezija ni potrebna.

532 nm lahko odstrani površinski pigment v predelu okoli oči, kot so materino znamenje, nevus Ota, rdeče tetovaža in vaskularne lezije. Bolj primeren za temno barvo kože.

1064 nm lahko odstrani neželen pigment na obrazu in telesu, kot je materino znamenje, nevus Ota, ter modre in črne tetovaže.

 

 • Rezultati odstranjevanja tetovaž in brazgotin po aknah so trajni. Rezultati pomlajevanja kože so dolgotrajni, vendar je možna obnovitev nekaterih pigmentnih stanj.
 • Pikosekundni laser je varen in pusti zelo majhne brazgotine. Odstranjevanje tetovaže zahteva več energije kot pomlajevanje kože in nekateri pacienti lahko doživijo hipopigmentacijo, kar pa je običajno začasno.
 • Časi okrevanja so odvisni od stanja, ki ga zdravimo, in sposobnosti vsakega pacienta, da se ozdravi. običajni intervali med tretmaji za odstranjevanje tetovaže so 6-8 tednov. Tretmaji brazgotin po aknah in pomlajevanje kože z uporabo frakcijskih leč, se lahko izvajajo vsake 3-4 tedne.
 • Impulzi Pikosekundnega laserja zmanjšajo količino prenešene toplote. Manj toplote pomeni manjšo poškodbo okoliške kože in manjše tveganje za poškodbe.
 • Čas tretmaja je odvisen od velikosti predela, ki ga je treba obdelati, običajno pa traja 10 minut za povprečno velike tetovaže in tretmaje za pomlajevanje kože.
 • Večina ljudi občuti zelo malo nelagodja. Ker se za odstranjevanje tetovaže porabi več energije, lahko pacienti občutijo več nelagodja.

 

Picotech - accesories

 

Uporabniški vmesnik

Picotech - vmesnik

 

Specifikacije:

Vrsta laserja: aktivno stikalo Q
Valovna dolžina: 1064nm/532nm
Velikost točke: 1-5 mm
Širina impulza: 2000ps
Energija: 100-800mj
Frekvenca: 1-20HZ
Zaslon: 10,4″
Rezervoar za vodo: 5 L
Rdeča svetloba: 650 nm
Moč: 2000w

 

 

Naziv
E-pošta
Telefon
Enquiry

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VEČ INFORMACIJ

sl_SISlovenščina